Om oss

 

25

Anställda

39 936

Kunder

 

Allt handlar om inställning

Vi har sedan starten haft samma målsättning. Vi vill ha långa och bra kundrelationer. Det handlar om kommunikation och utförande. Du som kund ska kunna förvänta dig snabba besked. Och du ska känna dig trygg i att vi utför arbetet med rätt inställning.

Vi är stolta över det vi gör. För oss är kunderna meningen med jobbet. Kunder betyder utmaningar och utveckling. Vi tror på ständig utveckling. Det handlar om att vara kostnadseffektiv och att se till att slutresultatet blir till belåtenhet.


Nära till kund

Vi är idag cirka tjugofem anställda. De flesta är dagligen ute hos villa- eller fastighetsägare i Storstockholm och installerar eller reparerar olika värmepumpar eller annan rörmokeri. Några finns på våra kontor Hägersten och Sollentuna för att hjälpa fastighetsägare som behöver service eller annan hjälp. Dessutom har vi populära utställningar av värmepumpar bl. a. den enda med Nibe värmepumpar i Stockholm.

Stort och smått, gammalt och nytt.

Vi arbetar med alla typer av uppdrag – stora som små, mot privatpersoner, fastighetsägare, byggherrar och kommuner. Våra arbetsområden handlar om installationer och service av huvudsakligen värmepumpar, vvs, el, ventilation och kyla. Vi är med vid nyproduktion, ombyggnader och nyinstallationer.

Eller bara felsöker och reparerar befintliga installationer. Den röda tråden i allt vi gör har inte så mycket med vad vi gör utan hur vi gör det. Snyggt och inga obehagliga överraskningar är vårt motto. Eftersom vi har gjort alla typer av arbeten är vi bra på att förutse projektets fallgropar och kan förvarna om dem och kringgå dem.

Vi vill vara stolta för det vi gjort och arbetar alltid som om det vore ett referensobjekt.

Det lönar sig att fråga och trygghet får du på köpet.

Våra metoder sänker kostnaderna för att värma, kyla och ventilera ett hus med tusenlappar varje år. De flesta med tjugo till trettio tusen kronor varje år. Och dessutom genom att vi gör bra åtgärder för miljön. Över åren har vi hjälpt många många tusen fastighetsägare. Du hittar många av dem på vår hemsida, där du också kan se hur mycket de sparar. Det bästa beviset för att vi håller det vi lovar.

Vi tar helhetsansvar för dina önskemål, vilket garanterar att du blir nöjd med installation, din besparing, och servicen efter köpet. Och som enda företag i branschen arbetar vi i alla led dessutom enbart med helt egen personal. Att vi dessutom är certifierade, ackrediterade och utbildade på det vi gör, medlemmar i våra branschföreningar, försäkrade för våra entreprenader, godkända av försäkringsbolagen för Säker Vatten installationer, utvalda av marknadens ledande tillverkare som samarbetspartner är ju också en trygghet för dig som kund.

Service betyder en nöjd kund

En långvarig relation innebär att man lär känna varandra. Och att man hela tiden ska lära sig mer om motparten, speciella önskemål, helt vanliga önskemål och allt annat som ingår i en relation. Vi vet att när vi lär känna våra kunder så levererar vi också bättre lösningar. Vi blir bättre på att förutse önskemål och kan förbereda oss för dem innan vi börjar arbetet.

Vi skriver gärna avtal. Vi har serviceavtal och underhållsavtal. Om du vill kan vi titta på andra typer av avtal. Vi tycker om avtal, det betyder en långvarig relation för oss och det gillar vi.


Här kan du se vad våra kunder tycker om oss